Groep 6, 7 en 8 van OBS De Valentijn exposeert nog tot en met woensdag 4 juli in de bibliotheek Delfshaven: Pier 80. Te zien zijn prachtige illustraties gemaakt in de KunstID lessen van SKVR onder begeleiding van docente Maaike Slingerland. De illustraties zijn gemaakt naar aanleiding van de boeken: Siebe schaap wil ook een mensje en Mevrouw van Zanten en de zeven rovers.

Op woensdag 6 juni werd de expositie feestelijk geopend door Fred Burggraaf, portefeuillehouder sociaal van de Deelgemeente Delfshaven. Een aantal exposanten (kinderen van BS Valentijn!) vertelden over hoe hun kunstwerken tot stand zijn gekomen. Fred Burggraaf vertelde vervolgens dat kunstlessen je ogen openen voor andere meningen en je de mogelijkheid geven je eigen ideeën vorm te geven. Alle aanwezigen konden dit herkennen in de tentoongestelde kunstwerken.

De opening was fantastisch verzorgd door de docente Maaike en de medewerkers van de Bibliotheek: ‘champagne’, een hapje, een lint om door te knippen en een mooie plek voor de kunstwerken.

Nog te zien t/m woensdag 4 juli.’

Klik hier voor meer foto’s