Nadat twee weken geleden de jongens en de meiden van onze groepen 8 al de volgende ronde hadden gehaald, was het vandaag tijd voor de halve finales. Hier waren dus alleen maar teams aanwezig die al een toernooi hebben weten te winnen. dat betekende dat er geen ‘mindere’ teams meer waren, maar alleen maar toppers!

En wat zijn we trots, want ook vandaag zijn de meiden en de jongens weer 1ste geworden. Dit betekent dat zij allemaal volgende week aan mogen treden in de Grote Finale bij Spartaan 20. Bij deze is een ieder van harte uitgenodigd om te komen aanmoedigen.

Hieronder leest u het verslag van een zeer trotse leider van de meiden:

We begonnen de eerste wedstrijd tegen ‘de rode’ shirtjes. Vanaf het begin waren zij favoriet. Vanaf minuut 1 zagen we al dat De Valentijnschool goed in vorm was vandaag. Kans na kans kregen wij. Dit kwam vooral door fantastisch samenspel. Na 10 minuten lukte het Slalom Yasmine om de 1-0 te maken. Achterin hielden Malak de Beuker en Turbo Fatima alle spitsen van de bal. Met een paar mooie reddingen zorgde Muberra de Redder ervoor dat er 0 tegengoals vielen.

De tweede wedstrijd was tegen ‘de blauwe’. Nadat wij een beetje rondgevraagd hadden bleek dat eigenlijk zij de favoriet waren. Maar vandaag was er eigenlijk maar 1 favoriet en dat waren WIJ!! Na 3 minuten sprintte Fatou Messi haar tegenstander eruit om vervolgens met een verwoestend schot de 1-0 aan te tekenen. wat een feest. Maar het mooiste moest nog komen, want Amal de Verschrikkelijke gooide er een fantastische solo uit. Deze bekroonde zij met een geweldig schot in de verre hoek. vervolgens zorgde Aya de Technicus ervoor dat de wedstrijd netjes uitgespeeld werd. De winst was weer binnen.

Wedstrijd 3 was een ander verhaal. De meiden waren moe, alles was gegeven in wedstrijd 1 en 2. Dankzij Super Selma en Hajar de Stralende hielden we deze keer de nul voorin en achterin. 0-0 was zodoende de eindstand.

Nu moesten we de laatste wedstrijd winnen. Dan mochten we naar de Grote Finale. na even uitgerust te hebben mochten we aantreden tegen ‘de andere blauwe’. Vanaf minuut 1 lieten onze dames zien waarom we hier waren, de winst! Amal de Verschrikkelijke knalde al snel de 1-0 in de korte hoek, daarna was het Super Selma die erachter kwam dat je ook met je knie kan scoren en als laatste was het Slalom Yasmine die de 3-0 binnen knalde.

We zijn kampioen en daar zijn wij heel trots op!