Welkom

Een goed resultaat in een prettig klimaat met aandacht voor de talenten van ieder kind.

De school ligt in de deelgemeente Delfshaven. Op de Valentijnschool wordt adaptief onderwijs aangeboden. Leren en presteren wordt belangrijk gevonden. De leerlingen doen dat vooral als er structuur en duidelijkheid is.
Het team van professionele leerkrachten en deskundigen houdt zich vooral bezig met het geven van kwalitatief goed onderwijs. Er is eerst instructie voor de hele groep, daarna vindt differentiatie plaats. Dit betekent, dat er extra aandacht is voor de leerlingen, die meer of minder aan kunnen. Leerlingen leren beter als ze plezier hebben in school. Daarom hecht de school veel waarde aan Read the rest of this entry »